Kurt Ritter Rezidor - nett
Kurt Ritter Rezidor - nett

Tre nye Rezidor-hoteller i Norge

I løpet av tre år skal Rezidor Hotel Group åpne tre nye hoteller i Norge, og vil dermed øke sin portefølje her til lands med 704 rom. Konsernsjefen er spesielt fornøyd med å få et nytt flyplasshotell.

Publisert

Park Inn Arendal skal åpne allerede tredje kvartal 2008, og følges av Park Inn Gardermoen Airport som åpner tredje kvartal 2010. Ett år etter, åpner Rezidor landets første miljøresort, Radisson Sørlandet Resort Tromøya Arendal.

Stolt over flyplasshotell

Ifølge konsernsjef Kurt Ritter, er kontraktene et viktig skritt for konsernets utvikling på hjemmebane.

- Norge er et av våre viktigste hjemmemarkeder, og vi er spesielt stolte av Park Inn Gardermoen Airport.

Rezidor er en av Europas største operatører innen flyplasshotell, med nærmere 30 hoteller i drift eller under utvikling.

- Flyplasshotellet som vi allerede har i Oslo, Radisson SAS Airport Hotel, går veldig bra, og vi er glade for å utvide med et Park Inn blant flyplasshotellene, sier Ritter.

Konferanse-aktør

Park Inn Gardermoen Airport skal ligge i terminalbygget, ikke langt unna Radisson SAS Airport Hotel, og ved siden av Flyporten Conference Center, hvor det nye hotellet er ansvarlig fr driften.

Hotellet vil få 300 rom, en restaurant, bar, og ytterligere et konferanseanlegg.

Stor-anlegg i Arendal

Radisson Sørlandet Resort Tromøya Arendal blir ett av Norges største resorter, med 290 rom.

Anlegget skal ligge inntil stranden, og får to av Rezidors konsept-restauranter, en lobbybar, takeaway-restauranter, et møte- og konferanseanlegg samt et toppmoderne spa- og velværesenter.

I tillegg skal området få skøytebane, kino, badeland, parkeringshus, et lite shoppingsenter, samt 40 leiligheter som legges ut for salg.

Les mer om anlegget her

Utvider stort

Det første hotellet som åpner i Rezidors navn, Park Inn Arendal, har ved åpningen i år 42 rom. Utbyggingen vil imidlertid starte med en gang, og om et år skal hotellet ha totalt 114 rom.

"
Powered by Labrador CMS