Skaslien i New Look1 nett
Skaslien i New Look1 nett

Skaslien blir konferansehotell

Skaslien Gjestgiveri på Kirkenær, som i 2002 ble kåret til Årets spisested langs veien, bygges nå ut for 17 millioner kroner til et fullverdig konferansehotell. Nybygget skal stå ferdig til julebordsesongen.

Publisert

Men hotell aldri så mye, merkevaren heter Skaslien Gjestgiveri, og navnet skal beholdes.

Kurs- og turisthotell

Nybygget, som står ferdig før julebordsesongen starter, vil inneholde hotellavdeling med 24 nye, bekvemme enkelt-/dobbeltrom med bad, i tillegg til de eksisterende 16 rommene, også handikaprom. Pluss kurs- og konferanseavdeling med kapasitet for inntil 150 deltakere. Gårdstunet får en grønn lunge med sitteplasser ute.

- Hotellet sikter seg inn mot det regionale kurs- og konferansemarkedet, det vil si Hedmarken, Sør-Østerdal, Glåmdalen og Romerike og Oslo. Reisetiden fra hovedstaden er jo mindre enn to timer.

Men det blir også tilpasset yrkesreisende, og turistmarkedet ikke minst, sier daglig leder Elin Skaslien.

Opplevelseshotell

Skaslien skal bli et opplevelseshotell. Noen av opplevelsene som planlegges: Vandring i sju torp med guide, Opplev Finnetunet med historieforteller og Finnskogleden, Glassblåsing på Tjura, mat- og vinkurs på Gjestgiveriet i tillegg til enkle utomhusaktiviteter hos oss; ballspill, pil- og bueskyting, bare for å nevne i fleng, sier Elin Skaslien. Og et tilbud til bedriftsmarkedet: lederseminar, motivasjons- og trivselskultur på arbeidsplassen.