Best Western logo
Best Western logo

Best Western Hotels på plass i Skara

1 september får Best Western Hotels i Sverige et nytt hotell i Västergötland. Da blir nemlig Jula Hotell & Konferens i Skara nytt medlemshotell i kjeden.  

Publisert

Hotell Jula Hotell & Konferens åpnet 1 juli 2007, og har nå valgt å gå inn i den

store verdensomspennende kjeden Best Western Hotels. Dette blir Best Westerns 68 hotell i Sverige.

72 rom og tre suiter

Hotellet, som ligger strategisk til like ved E20, har 72 rom og tre suiter. I tillegg finnes det fem konferanserom for opptil 80 personer, samt restaurant. Det ligger også en nybygd eventyrsgolfbane mellom hotellet og Jula camping.

- Vårt ønske var å gå inn i en kjede der hotellets eget særpreg og våre egne visjoner skal få leve videre, og da er Best Western det beste alternativet, uttaler Catarine Larsson, hotellsjef på Jula Hotell & Konferens.

- Vi ser frem mot å fortsette å drive dette i vår egen regi, samtidig som Best Western kan tilby sine egne bookingkanaler, sterke samarbeidspartnere og et stort lojalitetsprogram, sier hun videre.

110 BW-hotell i Norden

Best Western Hotels har 68 hotell på 48 steder i Sverige, fra Luleå i nord till Malmö i sør. Totalt er det drøyt 110 Best Western-hotell i Norden, mens det finnes 4200 hotell i kjeden verden over. Kjeden er representert i over 80 land, og er verdens største hotellkjede.

I Norge har Best Western for tiden 15 hoteller.