Rene Redzepi1 nett

Anerkjent kjøkkensjef til Sjømatkonferansen

Kjøkkensjef Rene Redzepi, som arbeider på en av verdens beste restauranter, Noma i Danmark, kommer på Sjømatkonferansen i Bergen 21. oktober.

Publisert

Restaurant Noma i København er kåret til en av verdens beste restauranter av Restaurant Magazine, og har to stjerner i Michelinguiden.

På Sjømatkonferansen vil kjøkkensjef Rene Redzepi ta deg med på en kulinarisk reise inn i det nordiske spiskammerset.

Åttende gangen

For åttende år på rad arrangeres Sjømatkonferansen i Bergen. Bærekraft og miljø er en av megatrendene, og de siste årene har sjømatnæringen opplevd en økende etterspørsel for bærekraftig eller miljøvennlig sjømat.

Miljømerket Marine Stewardship Council (MSC) har kåret dagligvarekjeden Waitrose fra Storbritannia til å være best på bærekraftig sjømatmerking. Jeremy Langley fra Waitrose vil på Sjømatkonferansen presentere deres suksess på bærekraftig sjømat.

Ekspertise på plass

Sjømatkonferansen 2008 vil inspirere med smaksopplevelser og samle de fremste sjømatforskerne og internasjonalt ledende bedrifter til å gi deg siste nytt og gode ideer til å øke salget av sjømat.

Det er Stiftelsen Fiskeriforum Vest og Norsk Sjømatsenter som står bak konferansen. Sjømatkonferansen er en del av arrangementet Sjømat for alle, som består av opplæringsaktiviteter for barn og ungdom og kunnskapsformidling ut mot publikum.

Sjømatkonferansen er støttet av Hordaland fylkeskommune, Innovasjon Norge og Bergen kommune.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS