Spa nett1

18 sider spa og velvære i Horeca

Årets siste nummer av Horeca er nå på vei til abonnentene. I nummeret finner du blant annet 18 sider om bade-, spa- og velværeanlegg.

Publisert

Vi har besøkt spaanlegg både i Norge og utlandet.

På Malta fant vi et spahotell som kan tilby egne sparom: Du har det meste tilgjengelig på ditt eget hotellrom.

Vi har også vært på det nye Quality-hotellet i Strömstad, et hotell som sto ferdig i mars i år, og som kan betegnes som noe av det mest moderne i Norden i dag.

Savalen og Alexandra

Ellers kan du lese om spahotell på Savalen og i Loen (Alexandra), og i Oslo samarbeider Rica Victoria Hotel med Essens dagspa.

Vi har også vært innom bade- og spaanlegget Rosfjord strandhotell i Lyngdal.

Tema alkohol

Beer Palace, en pub like i nærheten av Aker Brygge, er vår typebedrift denne gangen.

Og når vi nå nærmer oss jule- og nyttårshøytiden har vi tatt for oss musserende drinker som alkoholtema.

Bocuse d'Or

Av andre interessante saker du kan lese i Horeca nummer 8 2007 nevner vi Bocuse d'Or Europe, som skal arrangeres i Norge neste sommer, suppen Zurek i Polen, Brasserie Hansen i Oslo, sigarfirmaet Sigar.com AS i Risør og suksesshistorien Horecamarket.

Vi har også sett nærmere på contract cateringfirmaet Klappet og Klart i Oslo og institusjonskjøkkenet på Sykehuset Østfold avdeling Fredrikstad, samt at det nå planlegges varm skolelunsj for skoleelever i Bærum.

Og har du som hotelldriver kontroll på sengene. Kan du tilbyr en middfri seng? Alt dette i tillegg til alle våre faste spalter, som Bransjenytt, Nytt om navn, Selskapsnytt, Bransjejus, Verden Rund, Websiden og Bransjekalender.

God lesning!

Powered by Labrador CMS