Siste bransjenytt

Her finner du siste nyhetsplukk fra horecabransjen i Trøndelag og Møre.

Publisert

Reiselivsaktørene i Hjørundfjorden ved Sunnmøre samordner seg, og går sammen i en felles satsing. Målet med satsingen er å få flere turister til Hjørundfjorden, og få skapt nye aktivitets- og opplevingstilbud. - Perler kan være vakre hver for seg, men først når de blir satt sammen i et smykke blir det skikkelig vakkert, kommenterer Per Ola Ratvik, som eier hotell Union Øye.

Spis Grillstad har kjøpt den kriserammede restauranten Trønderkylling. Litt av meningen med kjøpet er å bygge opp Spis til et stort matkonsern som skal utforme Nortura.

Royal Garden satser på kongressmarkedet. Sommeren 2009 skal ny storstue med nærmere 1100 sitteplasser være klar til bruk. I tillegg til ny kongressal med mer enn dobbelt så stor kapasitet som dagens, legger ferske om- og utbyggingsplaner for Royal Garden Hotel opp til en ny hotellfløy med 100 rom i sørenden av det eksisterende komplekset langs Nidelven.

Rica Hell Hotel feiret 20-årsjubileum i begynnelse av mai. Feiringen foregikk i Rica Hall, og snaut 300 inviterte gjester deltok på markeringen. Hotelldirektør Bjørgvin Thorsteinsson, ønsket velkommen med en gjennomgang av Rica Hells historie, og visjoner fremover.

Aven å te åpnet i begynnelsen av mai i nytt lokale på Sunndalsøra. Her kan du se og kjøpe kunst, nyte hjemmelagde kaker og kaffe både ute og inne. Aven å te drives av Astrid Grødal.

Selbumat åpnet dørene i Myrstadbygget på Tømra denne våren. Mette Stene og Solveig Stene satser på alt på gårdsmatutsalg, catering og selskapslokaler. De to disponerer 300 kvadratmeter i Myrstadbygget.

Grande Holding AS har gått inn på eiersiden med 35 prosent i forbindelse med de nye hotellplanene på Levanger havn (Levanger Fjordhotell) Kåre Hynne blir ny styreleder for prosjektet, som det igjen er knyttet optimisme til.

Ketchup & Curry åpnet nylig dørene i Steinkjer.

Kafeen Cuppédia åpnet nylig dørene på Grong