Spansk i Norge

Heinz Denne våren har Heinz utvidet sitt sortiment i Norge med en spansk mattradisjon, Tomato Frito.

Publisert

Tomato Frito har lange tradisjoner i det spanske kjøkken, hvor spanske husmødre gjennom tidene har laget sin egen tomato frito, selvsagt med kun de beste råvarer og kanskje med noen små familiebevarte hemmeligheter som gjør akkurat deres oppskrift til "den beste."

Bruksområder

Tomato Frito lages ved at løk og hvitløk stekes i olje, tomater skåldes og blandes senere i den smakssatte oljen. Da Heinz lanserte Tomato Frito på 60-tallet, ble det en umiddelbar suksess i Spania, og nå er den også klar for Norge.

Bruk den som den er til pastasaus, eller tilsett noen av dine egne "hemmelige" ingredienser som oregano, basilikum eller andre urter, krydder eller grønnsaker. Tomato Frito passer også perfekt til tomatbase når du lager hjemmelaget pizza, og kan for eksempel brukes i lasagne, sandwich, wraps, bacalao, tomatsuppe eller bare som den er som en dip.

Flere nyheter

Samtidig har også Heinz lansert Heinz Hakkede Tomater, Hakkede Tomater med hvitløk og Hakkede Tomater med oregano/basilikum. Alle tre har scoret godt på smakstester, og inneholder 80 prosent tomater i tillegg til tomatjuice.

Både Heinz Tomato Frito og Heinz Hakkede Tomater kommer i praktiske Tetrapak, som er lett å åpne, veier lite, og kan bare skylles og brettes klare til gjenvinning.

Heinz selges og markedsføres i Norge av Haugen-Gruppen AS.