debios

Økologisk på Plaza

Frokostrestauranten på Radisson SAS Plaza Hotel er nå ferdig nyoppusset og Debio-godkjent.

Publisert

Radisson SAS Plaza Hotel er Nordens største svanemerkede hotel, og satser nå også på økologiske produkter .

- Per i dag er ca 25 prosent av alle produktene på frokostbuffeten økologiske, og vi jobber kontinuerlig med å få inn flere økologiske produkter, sier Kjøkkensjef Staphan Härdi til boarding.no

Kontrollert og godkjent

Det er Debio som kontrollerer og godkjenner all økologisk produksjon i Norge.

- Ved å bli en Debio-godkjent frokostrestaurant, kan alle våre gjester være sikre på at den økologiske maten de spiser hos oss er kontrollert og godkjent, sier Härdi.

Dobbelt så stor

Hotellet har investert 4 millioner på renovering av frokostrestauranten, og arkitekten bak den nye restauranten er BJ. Design og Börkur Jòhannesson. Buffeten er nå dobbelt så stor som den var før renoveringen.

Nå er samtlige av hotellets 673 rom, lobbyområdet og 34 Restaurant & Bar nyoppusset. I tillegg er det bygget 7 helt nye styrerom i 4 etasje. Oppussingen av hotellets frokostrestaurant er foreløpig siste del av det store oppussingsprosjektet.

(Kilde: boarding.no)

Powered by Labrador CMS