Rica Helsfyr

\"Nye\" Rica Helsfyr ferdig over nyttår

Rica Helsfyr Hotels nye tilbygg står ferdig i begynnelsen av 2008, og vil inneholde blant annet 90 dobbeltrom, to store suiter, auditorium for 180 personer, samt tre nye konferanserom.

Publisert

Hotellet får også ny relax- og trimavdeling med badstue.

Rica Helsfyr Hotel nærmer seg ferdigstillelse med nytt tilbygg og moderniseringen av resepsjons- og lobbyområde, skriver Rica Hotels i en pressemelding.

Ny resepsjon

Resepsjonen vil fremstå som et stort og innbydende lobbyområde, og tilbygget vil inneholde 90 nye dobbeltrom, to store suiter med terrasse, et stort auditorium med plass til 180 personer i tillegg til tre nye konferanserom.

Hotellet ser også frem til å invitere inn i ny relax- og trimavdeling med badstue. Ferdigstillelse er rundt månedsskiftet januar/februar 2008.Sentralt

Rica Helsfyr Hotel er et konferanse- og forretningshotell med store grøntarealer i umiddelbar nærhet, i tillegg til Munch museet, Tøyen Botaniske Hage og Oslos øvrige severdigheter.

Hotellet, med sin sentrale beliggenhet i forhold til offentlig kommunikasjon og gode parkeringsmuligheter, er et attraktivt alternativ for alle typer møter og konferanser.

Powered by Labrador CMS