arjang_hotell_ext_rgb

Norlandia-hotellet i Årjäng tar form

Norlandia åpner sitt tiende hotell i Sverige. Mandag 3. desember åpner kjeden dørene til et helt nytt hotell med flotte konferansefasiliteter midt i Årjäng sentrum, like ved grensen til Norge.

Publisert

Norlandia Årjäng Hotell skal drives av Familien Vogt, et franchisehotell i den norske hotellkjeden Norlandia Hotels & Resorts. Bak satsningen står Årjäng kommune og cirka 70 investorer fra området.

Etterlengtet tilbud

- Et veldig etterlengtet tilbud til regionen, både for kommunen, industrien og i den private sektoren. Nå fylles et tomrom etter mange års behov etter et moderne hotell. Årjäng fikk nettopp prisen Årets handelskommune i Sverige, sier kommunalrådmann Kjell Ericsson.

- Det virker som det er en stor oppslutning i regionen, og at man ser viktigheten av den økende grensehandelen. En strategisk bra plass for Norlandiakjeden, sier administrerende direktør i Norlandia, Fredrik Larsson.

Familien Vogt

Hotellets restaurant, der kokken Reinhold Vogt briljerer, kommer til å servere både frokost, lunsj og à la carte

- Vi har allerede mange bookinger og forespørsler, opplyser hotelldirektør Inga Vogt. Hun skal drive hotellet sammen med sin mann og datter; Reinhold og Angelica Vogt, sistnevnte som restaurantsjef.

Inga og Reinhold Vogt er et velkjent kremmerpar i Årjäng. De har i mange år drevet travrestauranten i Årjäng med stor suksess, og ser nå de nye målgruppene i forretningsreisende og konferanser som en spennende utfordring. 62 rom

Norlandia Årjäng Hotell vil få 62 hotellrom (derav to VIP-suiter og to juniorsuiter), restaurant med 100 plasser, bistro med 200 plasser, fire konferanserom for inntil 80 personer, lekerom for barn, basseng og bowlinghall.

Powered by Labrador CMS