Tone og Lerumsyltetøy

Lerum utnytter Tone-effekten

Lerum fortsetter å utnytte Tone-effekten, og etter suksessen med saft satser produsenten i Sogndal på en ny syltetøyserie.  

Publisert

Lerum opplever stor suksess med sine nye saftserie "Uten tilsatt sukker." Nå lanserer 100-års jubilanten i Sogndal også syltetøy i samme serie.

Med ekte Lerumsmak, få kalorier, høyt bærinnhold og Lerum-ambassadør Tone Damli Aaberge som frontfrigur, ønsker selskapet å møte nordmenns nye sukkervaner.

Få kalorier

- Vi lanserte saftserien "Uten tilsatt sukker" i fjor med stor suksess. Nå utvides serien til også å gjelde syltetøy. Saften gjorde vi spesielt god ved å fylle flasken med hele 97 prosent råsaft, nå fyller vi syltetøyglasset med hele 60 prosent frukt og bær.

- Produktene har ekte Lerumsmak samtidig som kalorinnholdet er på et minimum, kun 53 kcal pr 100 gram. Dette er faktisk ekte syltetøy med mindre kaloriinnhold enn lettsyltetøy, forteller produktsjef Grethe Kristin Lerum.

Endrede vanerPå få år er spise- og drikkevanene endret radikalt i Norge. Forbrukerne krever produkter som inneholder minst mulig sukker, smaker godt og som man kan spise med god samvittighet.

- Vi har laget tre nye syltetøysorter for folk som er opptatt av hva de spiser. Lerumsaften er en stor salgssuksess, og vi tror at syltetøyet vil bli godt mottatt på brødskiver og vafler rundt om i Norges land, sier Grethe Kristin Lerum.

Tre sorter

De tre nye syltetøysortene fra Lerum er; Eple & pære, Fersken & appelsin og Jordbær. Alle tre inneholder 60 prosent frukt og bær. I tillegg til frukten og bærenes naturlige søtningsinnhold, er syltetøyet søtet med Splenda (Sucralose), som er laget av sukker og smaker som sukker.

- Frukt- og bærinnholdet i den nye serien vår kommer fra produsenter vi har samarbeidet med i flere generasjoner. Det langvarige samarbeidet har gitt oss en unik mulighet til å påvirke og utvikle frukt- og bærproduksjonen til leverandørene. I år er det 100 år sidan saft og syltetøyeventyret begynte noen kilometer utenfor Sogndal sentrum, forklarer Grethe Kristin Lerum.

Powered by Labrador CMS