Rica Brakanes Ulvik2 nett

Helse og sunnhet på Brakanes

Rica Brakanes i Ulvik inviterer til opphold der helse og velvære er i fokus denne høsten. Under oppholdet blir det satt søkelys på både kosthold og helse, i tillegg til aktiviteter i den vakre Hardanger-naturen.

Publisert

Hotellet arrangerer samlingene i samarbeid med Medisinsk Helsesenter i Ulvik. Legen ved dette senteret, Geir Flatabø, er en av foredragsholderne i løpet av helseweekend.

Helgesamling

Den første helseweekenden ble arrangert sist helg, og det blir nye muligheter for interesserte i oktober. Samlingene pågår hele helgen der hotellet har lagt vekt på både kostholdet i form av temabasert kostholdsveiledning i mindre grupper, veien til en god helse, turer i naturen og kulturbesøk i omegn.

I den forbindelse er det også lagt inn et besøk på Hakestad gård, der det blir en innføring i cider-tradisjonene i Hardanger.

Lokalt samarbeid

I tillegg til fastlegepraksis tilbyr Medisinsk Helsesenter i Ulvik alternative behandlingsformer for blant annet kroniske sykdommer. Geir Flatabø, utdannet almennmedisiner fra 1980 med tilleggsutdanning innen komplementære behandlingsformer, er fagansvarlig ved senteret.

Rica Brakanes er et av tre Rica-hotell i Ulvik. Hotellet har aner helt tilbake til 1860, og byr i dag på 143 rom. Kjøkkenet legger stor vekt på å lage maten selv, helst med bruk av lokale råvarer.

Powered by Labrador CMS