Grand-Hotel-web

Grand Hotel får Spa

Målsetningen for det nye Spa senteret er at det skal fremstå som et av verdens topp City Spa, og bli en ny attraksjon for Oslo som destinasjon. Olavesen Spa Grand Hotel åpner 1. desember.

Publisert

I en pressemelding melder Olavesen at Olavesen Spa Grand Hotel vil fremstå som ett luksuriøst spa og er verdens eneste rendyrkede Skandinaviske spakonsept.- Den skandinaviske kulturen er kjent for sin renhet, vitalitet og skjønnheten i det naturlige. Her kan du kan forsvinne for en time, eller noen dager, for å nyte våre unike behandlinger, forteller pressemeldnigen.

Ny attraksjon

Målsetningen for det nye Spa senteret er at det skal fremstå som et av verdens topp City Spa, og en ny attraksjon for Oslo som destinasjon

Olavesen Spa Grand Hotel vil bli på 450 m2 og inneholder bassengområde, damp-badstue, boblebad og andre vannbehandlinger. Det vil også være treningsfasiliteter samt åtte behandlingsrom for andre behandlinger.Økt totalopplevelseFor Grand Hotel er denne nysatsningen helt i tråd med hotellets øvrige markedsstrategi.- Vi har sterk fokus på at våre gjester skal trives hos oss. Med en ny Spa avdeling vil gjestens totalopplevelse øke betraktelig. Vi merker tydelig en endring i våre gjesters atferd med hensyn til behov for en "timeout" i en hektisk hverdag. Velvære er godt for kropp og sjel og vi er sikre på at vår nye Spa avdeling vil bli den nye møteplassen for flere forretningsreisende, sier administrerende direktør ved Grand Hotel, Svein-Petter Haslerud i en pressemelding.

Kilde: Pressemelding

Powered by Labrador CMS