kornåker

Flere satser på økologisk

14 nye bedrifter har i høst blitt med på prosjektet Fellesløft for norsk økologisk matkorn.

Publisert

Fellesløft for norsk økologisk matkorn har som målsetning å øke omsetningen av norskprodusert økologisk matkorn. Nå ønsker prosjektet følgende bedrifter velkommen med i satsingen:

- Bakermester Klausen, Krokstadelva- Baker Kristiansen, Rudshøgda- Bakeriet i Lom/Norgesfôr Ottadalen mølle, Lom- Beitostølen Helsesportssenter/Valdres bakeri, Fagernes- Biri Flatbrødbakeri, Biri- Croftholmen videregående skole, Stathelle- Holli mølle, Spydeberg- Kjelstad bakeri, Skreia- Kongsvinger Baker'n, Kongsvinger- Lantmännen Mills- O.R. Ødegaarden bakeri og konditori,- Røyslimoen Bakeri og Konditori, Lillehammer- Sunt og Godt, Skotselv - Telemark fylkeskommune, Skien (kantina)

Mer økologisk

Fellesløft for norsk økologisk matkorn er en felles satsning fra Fylkesmennene i Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus, Telemark, Vestfold og Østfold. Prosjektet jobber for økt omsetning av økologisk mel og bakervarer i de åtte fylkene, og er et ledd i regjeringens målsetning om 15 prosent økologisk forbruk innen 2015.

3-årig prosjekt

Prosjektet er finansiert av Statens Landbruksforvaltning (SLF), fylkesmennene i de syv Østlandsfylkene og av næringen selv. Matforsk bidrar med kompetanse.

Prosjektet er 3-årig og løper fra 2007-2009, med forbehold om finansiering fra år til år.

"
Powered by Labrador CMS