Figgjo AS i kjedeavtale med Gress-gruppen

Figgjo AS har inngått avtale med deler av GRESS-gruppen AS.

Publisert

GRESS-gruppen AS er den største innkjøpssammenslutning innen norsk storhusholding og har som formål å fremme og ivareta optimale avtaler om leveranser for sine eiere og medlemmer.

Avtalen gir Figgjo mulighet til å selge porselen til Rica Hotels AS, Norlandia Hotels & Resorts og Hurtigruten Group ASA som alle er medlemmer i GRESS-gruppen.

GRESS-gruppen

GRESS-gruppen er et innkjøpssamarbeid mellom Rica Hotels AS, Compass Group Norge (inkludert Select Service Partner og Eurest og Rezidor SAS Hospitality Norway). Hver partner eier 33 % andel i aksjeselskapet GRESS-gruppen som ble etablert i 1997.

Figgjo AS

Figgjo AS har opparbeidet en posisjon som en trendsettende porselensprodusent for det internasjonale profesjonelle kjøkken. Figgjo har utviklet denne posisjonen basert på høy innovasjonsevne, bekreftet gjennom en rekke designutmerkelser i Norge og utlandet.

Figgjos produkter selges gjennom samarbeidende distributører i ca. 35 land. Omsetningen er i overkant av 95 millioner kroner, og eksportandelen er over 50 prosent.

Figgjo har vært i en vekstfase siste 10 år og lønnsomheten er god. Figgjos 150 ansatte er alle lokalisert i et kreativt arbeidsmiljø på Figgjo i Sandnes Kommune, 25 kilometer sør for Stavanger.

Powered by Labrador CMS