Engrosfrukt i horecamarkedet

Engrosfrukt AS på Hadeland er et nystartet selskap, som henvender seg mot horecamarkedet når det gjelder poteter, frukt og grønnsaker.  

Publisert

Produkter fra utvalgte lokale produsenter koordineres og gjøres tilgjengelige for markedet gjennom dedikerte grossister.

- Pris og leveringsbetingelser er fremforhandlet og avtalt mellom Engrosfrukt AS og kunde eller kjede. Konseptet er basert på raskest mulig omsetning av gode råvarer gjennom et effektivt grossistnett. Kvalitet og optimal logistikk er viktig for oss. I løpet av vinteren og våren har vi fått mange og gode tilbakemeldinger fra horecamarkedet når det gjelder smak og utvalg, sier Olav Slette i Engrosfrukt AS til Horecanytt.

Han forteller videre at Marche, som i fjor kjøpte opp By The Way-kjeden, er en av de store aktørene som Engrosfrukt har samarbeid med.

Hadelandspotet

Hadelandspakkeriet AS er kjedens hovedleverandør av ferske poteter. Gode vekstforhold og det spesielle jordsmonnet på Hadeland gir et høyt tørrstoffinnhold og mye smak i Hadelandspoteten, sier han videre.

Vertskapet kan nå også kan fortelle sine gjester historier fra potetens vekstområder helt tilbake i fra Vikingtiden. Dette forsterker utvilsomt totalopplevelsen av besøket.

Grossister

Etablerte grossister som Eugen Johansen AS og Brødrene Raastad AS sørger for vareanskaffelser og optimal vareflyt.

- Med lang erfaring fra bransjen tas det hånd om produkter fra en rekke lokale produsenter, enten det gjelder jordbær, grønnsaker, salater eller egg. Flere av kjedens produsenter har også spesialisert seg på usprøytede og økologiske produkter, forteller Slette.

Powered by Labrador CMS