arena-nord Ill.foto Arena Nord

Arena Nord - artisk mat og reiseliv

Arena Nord er den største møteplassen for reiselivsnæringen, storhusholdninger og landbruksprodukter i Nord-Norge. Fra 18.-20. september er det Nordnorsk Storhusholdningsmesse, Reiselivsdager og SmåskalaMatdager i Tromsø.

Publisert

Reiselivsdagene 2007 er på Radisson SAS Hotel Tromsø 19. og 20. september og har et program i nordnorsk ånd og er faglig, debattskapende og sosialt. Årets tema er endringer, med undertema økoturisme, ny teknologi og nye distribusjonskanaler i tillegg til destinasjonsutviklingArktisk kokk 2007 Mat fra nord står sentralt på programmet. Arktisk Meny og Bioforsk Nord Holt inviterer til Arktisk Smaksverksted. Under Arktisk Kokk 2007 skal åtte kokker konkurrere i en tre retters meny med råvarer som tørrfisk, arktisk lam og råmelk. Målgruppen er lokale matprodusenter og spisesteder i Nord-Norge.

Tromsø Matfestival 2007 På omtrent samme tid som Arena Nord 2007 arrangeres Fresk Mat. Matfestivalen går av stabelen i tidsrommet 14. - 20. september. Her har du muligheten til å smake på mangfoldet i den arktiske maten; fra klippfisk og krøkebærvin til lam og gulløyepotet. Publikum kan handle mat og få smaksprøver fra småskalaprodusenter og lære mer om økologisk og arktisk mat.

Mer om Arena Nord 2007 i Tromsø

"
Powered by Labrador CMS