Skeikampen1

Vintersesongen i gang

Med 70 centimeter nysnø og 50 nye snøkanoner i drift er forholdene perfekte på snøsikre Skeikampen.  Førstkommende helg er hele åtte kilometer nedfarter åpent, inkludert terrengparken og barneområdet. Langrennsentusiaster har 134 km oppkjørte løyper i flott natur å utfolde seg i.

Publisert

Vintersesongen er i full gang på de fleste av våre fjelldestinasjoner. Det meldes om glimrende forhold mange steder.

Nytt lysanlegg

Fra Skeikampen meldes det at fra 27. desember kan alpinentusiaster kjøre helt til klokka 20 om kvelden. Med nytt lysanlegg i tre av bakkene, samt terrengparken og barneområdet, forlenges skidagen på Skeikampen med 3 timer.

- Sesongåpningen er alltid spennende, og i år kan vi by på litt ekstra. Skeikampen er en familiedestinasjon med muligheter for alle. For de minste barna finnes det et eget barneområde med barneheis og karusell, med skirenn hver torsdag i høysesongen, sier Irene Thorsplass, daglig leder på Skeikampen.

Nytt spa

I tillegg til et bredt spekter av uteaktiviteter, har Thon Hotel Skeikampen nylig åpnet helt ny spa- og velværeavdeling på over 500 kvadratmeter.

Her kan du slappe av etter en aktiv dag ute i snøen. Thon Hotel Gausdal har eget lekerom for barna og svømmebasseng.

Utvikling

Destinasjon Skeikampen består av Thon Hotel Skeikampen, Thon Hotel Gausdal, Austlid Fjellstue, Skeikampen Booking og Skeikampen Alpinsenter.

Vinterdestinasjonen omfatter 17 nedfarter på totalt 21 kilometer, terrengpark med blant annet wallride, rails og big jump, over 600 kilometer preparerte langrennsløyper inkludert løypenettet til Peer Gynts Rike.

Til rette for barna

I tillegg byr området på skiskole med instruksjon i alle disipliner, bambiniklubb for de mellom tre og fem år, stort barneområde på over 3000 kvadratmeter med barnebånd, karusell og tallerkenheis, samt tre serveringssteder i bakkene.

Powered by Labrador CMS