Polarsirkelmat1
Polarsirkelmat1

Nydelig bok: Polarsirkelmat

Meyergården-kokk Svein Jæger Hansen (35) har laget en meget innbydende bok; Polarsirkelmat. Boka tar for seg arktisk mat i alle fasonger, og er rikt og meget godt illustrert av Rolf-Ørjan Høgseth. I tillegg til de spennende oppskriftene, hever Høgseths bilder kvaliteten på bokverket.  

Publisert

Svein Jæger Hansen arbeider til daglig som kjøkkensjef på Meyergården Hotell i Mo i Rana, der han også gikk læretiden og senere var soussjef. De siste sju årene har han ledet kjøkkenet på hotellet.

Lokal mat

- Vi er veldig fornøyd. Jeg har prøvd å formidle min "kjærlighet" til lokalproduserte råvarer i Polarsirkellandet, og forsøker å presentere dem på en delikat og fin måte, sier Jæger Hansen.

Det er 43 spennende og helt nye oppskrifter i boka, til inspirasjon både for andre profesjonelle kokker og for dem som ønsker å prøve seg litt i sitt eget kjøkken.

Råvareprodusenter

I tillegg finner du også spennende artikler om råvareprodusenter og skildringer fra en smaksfull reise i Polarsirkellandet.

Boka er på 132 sider, er i format 25 ganger 28 centimeter. Tofoto i Harstad har trykket boka. Polarsirkelmat har vært i salg siden midten av november.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca