Beito nøkkelkort
Beito nøkkelkort

Fremtidsnøkkelen i bruk på Beitostølen

Nøkkelkortet som du ikke trenger å stikke i låsen er kommet til Norge. Beitostølen er først ute, der Bergo Hotel har tatt kortene i bruk. Der kan du også bruke det samme kortet til skiheisen og andre aktiviteter.

Publisert

- Med den nye teknologien kan gjestene laste opp nøkkelkortet til rommet som heiskort allerede ved innsjekkingen, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort.

De nye kortene inneholder et avansert skannersystem, og behøver ikke å komme i berøring med låsen til rommet eller avlesningsapparatet ved bunnen av slalåmbakken for å virke. Kortet kan ligge i lomma hele tiden mens man er ute på ski.

Enkelt for gjesten

- Systemet vil gjøre det enklere og behageligere å være gjest. Bruk som registreres på nøkkelkortet belastes rommet og kan betales ved avreise, sier Hovi.

De nye nøkkelkortene er allerede i funksjon på Bergo Hotel. Der er systemet innført i kjølvannet av en større oppussing.

Testperiode

- Erfaringene fra Bergo vil avgjøre hvor raskt vi innfører tilsvarende kort for alle de 400 hotellrommene, leilighetene og hyttene som inngår i Beitostølen Resort, uttaler Atle Hovi.

Etter planen skal også adgangen til andre aktivitetstilbud kunne styres ved hjelp av nøkkelkortet.

- Til sommeren vil de kunne lastes opp med turer i bilbanen og bobbanen. Teknologien åpner for mange muligheter. Det er spennende å være tidlig ute med å ta dem i bruk, sier Atle Hovi.