Golden3
Golden3

Park Inn i Egypt og Tsjekkia

Rezidor Hotel Group utvikler sin raskest voksende hotellkjede Park Inn, og etablerer seg med kjeden både i Tsjekkia og Egypt.

Publisert

Fra november 2007 får Golden Resort by Rezidor i Egypt navnet Park Inn Sharm El Sheikh Resort. Hotellet skal også bygges ut med 203 nye rom, og hotellet får da totalt 401 rom.

Park Inn Sharm El Sheikh Resort blir Park Inns første resort.

- Det understreker Park Inns målsetting om å nå ikke bare forretningsreisende, men også turister, sier konsernsjef i Rezidor, Kurt Ritter.

Populært reisemål

Etter utbyggingen vil hotellet få et areal på 78 000 kvadratmeter, og vil inneholde en restaurant, tre barer, bowlinganlegg, shoppingsenter, tennisbaner, spa- og velværesenter og en egen vann- og badepark.

Spa- og velværesenter tilbyr badstue, massasje og skjønnhetsbehandlinger, for å nevne noe. Hotellets gjester har også direkte tilgang til stranden i Sharm el Sheikh, som ligger helt på sørspissen av Sinai-halvøya.Også i Tsjekkia

I begynnelsen av 2009 åpner Rezidor også to nye hotell i Tsjekkia; Park Inn Prague med 209 rom og Park Inn Ostrava med 186 rom.

Park Inn Prague blir kjedens flaggskip i Øst-Europa. Fasiliteter inkluderer en restaurant, en bar, fritids-, konferanse- og møtelokaler, samt en helt spesiell vinterhage. Park Inn Ostrava bygges i byens forretningsdistrikt, og vil tilby en restaurant, lobbybar, spa-, trenings- og velværesenter, samt kurs- og konferanselokaler. Ostrava er et knutepunkt i Tsjekkia og et regionalt sentrum for blant annet finanssektoren i landet.