Charlotte Omsted Mohn1 - nett
Charlotte Omsted Mohn1 - nett

Matprat relanseres

Nå lanseres nye matprat.no, nye informasjonsfilmer på TV og mobilløsning. Brukerne skal få en enda enklere og bedre matopplevelse.

Publisert

- Opplysningskontoret for kjøtt ønsker å være nyttig for brukerne og deres behov. Matprat har en sterk stilling blant matinteresserte og har meget fornøyde brukere. Nå skal folk få en enda bedre tjeneste, sier sier direktør i Opplysningskontoret for kjøtt, Helle Hexeberg, i en pressemelding

- Vi har sterkere fokus på fem utvalgte situasjoner og behov. Når du kommer inn på våre nettsider nå vil du kjapt finne oppskrifter eller artikler som har fokus på sunn mat, rask mat, kosemat, tradisjonell mat eller gjestemat

Hexeberg gleder seg til å relansere matprat.no.

Enklere nettløsning

- Nå har vi gjort veien kortere når det gjelder å finne fram på nettstedet. Den nye løsningen er testet ut, og vi har fått et vell av positive tilbakemeldinger: "logisk, naturlig, brukervennlig, akkurat det jeg trenger" er kommentarer vi har fått, sier Hexeberg. Hun håper og mener at matprat.no har blitt flere divisjoner bedre, og tilpasset den moderne matentusiasten.

Webfilmer

Hexeberg forteller at i tillegg til at det er enklere å finne frem på nettsidene, også er mye ny funksjonalitet. Den største nyheten er at Opplysningskontoret lanserer lengre webfilmer som går i dybden og gir brukerne ny kunnskap i alt som har med matlaging å gjøre. For å øke tilgjengeligheten ytterligere, lanserer vi MatPrat på mobil. Nå kan du hente opp en oppskrift uansett hvor du er.