NM-kokk-vinnere
NM-kokk-vinnere

Høyt nivå i NM for kjøttfag for svenner

NM-konkurransen i kjøttfag for svenner gikk for fulle tribuner, og Øyvind Skjerstad Ramsøy, kokk på Meny Indre Havn, vant til slutt konkurransen.  

Publisert

Vinneren Øyvind skjerstad Ramsøy kunne ikke tro at han hadde vunnet NM, men måtte innrømme at det føltes utrolig deilig. Han har vært med som lærling tidligere, men fikk ingen førsteplass.Fredag vant han ikke bare heder og ære, men også en sum på 10.000 kroner. Men en ekstra bonus var vel at han slo læremesteren, Johnny.- Konkurransen gikk smertefritt, jeg møtte ikke på noen problemer, smiler han fornøyd.Høyt nivå

Alle deltakerne hadde engasjerte supportere som heiet og sang dem frem under konkurrensen. Dommer Karl Erik Briskerud forteller at nivået på deltakerne i NM i kjøttfag var svært høyt.

Han sier at siden første NM-konkurranse i dette faget har nivået bare steget. Han synes det blir vanskeligere og vanskeligere å dømme, selv etter 15 års erfaring som dommer og lovet vanskeligere oppgaver til neste år.På andreplass kom representanten fra Meny AS Ålesund, Liv Tuva, og hun tok imot premien med ett stort smil. På tredjeplass kom Johnny Guthe fra Meny Indre Havn.