Du er her

Deltar i Global Chef Challenge i Praha

Henrik Falkensten med Thea Victoria Thoren Jensen som commis, og Aleksander Løkkeberg Vartdal med commis Runa Kvendseth, deltar for Norge i Global Chef Challenge i Praha i oktober.
Av Morten Holt
Publisert 27.09.2017 10:01

Duoen Falkensten/Thoren Jensen deltar i Global Pastry Chef, som arrangeres lørdag 7. oktober, mens Løkkeberg Vartdal/Kvendseth deltar i konkurransen Hans Bueschkens fredag 6. oktober.

Global Chef Challenge arrangeres i Praha i Tsjekkia fra 5. til 8. oktober.

Ble kåret til beste commis


Henrik Falkensten ble kåret til beste commis under Årets kokk 2015. Her sammen med danske Jens Peter Kolbeck under kåringen 12. september. (Foto: Morten Holt)

Falkensten var nylig commis for Geir Magnus Svae i Årets kokk i Mathallen, der han ble kåret til konkurransens beste commis. Kvendseth deltar denne uka i NM i kokkekunst i Bergen.


Aleksander L. Vartdal. (Foto: NKL/arkiv)

Falkensten er til daglig kokk og pastrychef på Bølgen & Moi Tjuvholmen i Oslo, men også med på kokkelandslaget. Det samme er Aleksander Løkkeberg Vartdal og Kvendseth.

Løkkeberg Vartdal arbeider på Sentralen i Oslo, mens Kvendseth har sitt virke på Statholdergaarden. Thoren Jensen er til daglig kokkelærling på Vaaghals i Oslo.

Les også: Slik gikk det i Årets kokk 2017

Les også: Dette er de 10 deltakerne i NM i kokkekunst 2017

Lie og Svae er coacher

Geir Magnus Svae og Jørn Lie er med som coacher for hvert sitt lag. Kokkelandslagenes manager Jørn Lie er også WACS-sertifisert A-dommer, og skal være dommer i konkurransene i Praha.

Les mer på NKL.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her