Du er her

17 poeng skilte barndomskameratene

Bare 17 poeng skilte Christian A. Pettersen og Øyvind Bøe Dalelv i kampen om Årets kokk-tittelen. Det var hovedsakelig kjøkkenjuryen som avgjorde.
Av Morten Holt
Publisert 16.09.2017 10:35


Team CAP, med commis Kim Iamram (fra venstre), Christian A. Pettersen og coach Karl Erik Pallesen, fikk høyest poengsum på kjøtt og kjøkken. (Foto: Morten Holt)

Pettersen hadde den beste kjøttretten, der han var ni poeng foran barndoms- og skolekameraten fra Bodø.

Men det var Bøe Dalelv som, ifølge juryen, hadde den beste fiskeretten. Der fikk nemlig Bøe Dalelv 649 poeng, fire poeng mer enn Pettersen.

1747 v. 1703 poeng


Øyvind Bøe Dalelv fikk prisen for beste ganefryd og beste geografiske identitet (bildet). Han fikk dessuten høyest poengsum på fisk/sjømat av juryen i Årets kokk 2017. (Foto: Morten Holt)

Totalt fikk Christian A. Pettersen 1747 poeng, mens Øyvind Bøe Dalelv fikk 1730 poeng. De to var i særklasse i konkurransen. Tredjemann, Rasmus Johnsen Skoglund, også fra Bodø, fikk 1599 poeng.

Les også: Christian A. Pettersen vant Årets kokk 2017

Les også: Dette serverte deltakerne i Årets kokk 2017

Se alle poengsummene under

Poengsummer, Årets kokk 2017

1) Christian A. Pettersen (Team CAP)

Kjøtt: 658 poeng

Fisk: 645 poeng

Kjøkken: 444 poeng

Totalt 1747 poeng

2) Øyvind Bøe Dalelv (Team Dalelv)

Kjøtt: 649 poeng

Fisk: 649 poeng

Kjøkken: 432 poeng

Totalt: 1730 poeng

3) Rasmus Johnsen Skoglund (Team Skoglund)

Kjøtt: 608 poeng

Fisk: 619 poeng

Kjøkken: 372 poeng

Totalt: 1599 poeng

4) Filip August Bendi (Team FAB)

Kjøtt: 600 poeng

Fisk: 573 poeng

Kjøkken: 396 poeng

Totalt: 1569 poeng

5) Geir Magnus Svae (Team GMS)

Kjøtt: 565 poeng

Fisk: 595 poeng

Kjøkken: 324 poeng

Totalt: 1484 poeng

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her