Kenneth Pettersen er Årets sjømatkokk 2019. (Foto: Eureca)

Kenneth Pettersen ble Årets sjømatkokk

Kenneth Pettersen (24), som til daglig er kokk på Kulinarisk Akademi i Oslo, ble «Årets sjømatkokk 2019». Konkurransen ble arrangert i forbindelse med a la carte-messen i Bergen.

Publisert
Kenneth Pettersen vant Årets sjømatkokk. (Foto: Årets sjømatkokk)

Pettersen er opprinnelig fra Senja, men er nå bosatt i Oslo og arbeider på Kulinarisk Akademi.

– Da jeg flyttet fra Senja hadde jeg to mål. Jeg skulle få jobb på Kulinarisk Akademi, og jeg skulle bli et medlem av det norske kokkelandslaget. I dag har jeg oppnådd begge målene etter bare tre år, sier Pettersen, som også hadde et mål om å vinne Årets sjømatkokk.

Nå er det også unnagjort.

Les også: Kenneth Pettersen og to andre lovende kokker får støtte fra Eureca-fondet

Disse var med i finalen

Disse seks var med i finalen i Årets sjømatkokk 2019:

Kenneth Pettersen (Kulinarisk Akademi, Oslo)

Olav Svarliaunet (Britannia Hotel, Trondheim)

Magnus Thorri Jonsson (Spiseriet Stavanger konserthus)

Stian Adler Haugland (Sentralkjøkkensjef Akershusgruppen, Oslo)

Marius Myrseth Vonheim (Theatercafeen, Oslo)

Stine Strand (Scandic Maritim, Haugesund)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS