Ivar Christiansen, daglig leder i E. Christiansen AS, viser fram det nye Frisk Mat System. (Foto: Trond Erik Hillestad)
Ivar Christiansen, daglig leder i E. Christiansen AS, viser fram det nye Frisk Mat System. (Foto: Trond Erik Hillestad)

Frisk mat med Frisk Mat System

Grunnideen er at sykehjem får klager fordi maten ikke ser fin ut. Med Frisk Mat System ønsker vi å tilby frisk mat som smaker godt og ser bra ut, opplyser Helge Slettingdalen, utdannet kokk og salgssjef hos leverandøren E. Christiansen AS.

Publisert

– Her får du kjøl og varme i samme vogn. Oppvarmingsdelen har tre varmekilder: Statisk, vifte og damp, sier Slettingsdalen.

Systemet er laget for at det skal være lett også for ikke-spesialister å tilberede maten, for eksempel i et sykehjem. Vognen kan fås i ulike størrelser. Den største kan varme inntil 40 brett, noe som normalt tilsvarer ca. 100 tallerkener. Med to slike maskiner kan du i prinsippet kjøre bankett for 200 personer med kun et par kokker.

– Flaggskipet mitt er en engelsk frokost med sprøstekt bacon og saftig eggeplomme – fra én og samme ovn.

Frisk Mat System er utviklet av E. Christiansen AS i samarbeid med Nygård Bo og behandlingssenter.

Nettside: Christiansen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS