Even Ramsvik.

Almaas og Ramsvik til Det Norske Måltid

Jon Almaas skal lede finalen i Det Norske Måltid 2016, mens kokken Even Ramsvik komponerer menyen, som består av 36 finalistprodukter.

Publisert

Årets kåring er i full gang, med seks ulike dommerpaneler som vurderer alle de innkomne produktene som er påmeldt.

Det blir delfinaler i Bergen, Oslo, Trondheim og Tromsø, og alle 19 fylker er representert i landets viktigste kåring av kvalitetsprodukter.

På Clarion Hotel Energy

– For oss er det en stor ære at Even Ramsvik (tidligere Ylajali) har takket ja til å jobbe med alle de flotte finaleråvarene. Vi gleder oss til å sette sammen en smakfull meny som blir servert under finalegallaen på Clarion Hotel Energy i Stavanger 6. januar 2017. Kveldens konferansier blir Jon Almaas, og billettsalget er allerede i gang, sier prosjektlederne Kristin Austigard og Sigve Skretting.

Finalejuryen

Finalejuryen samles i november og består av juryleder Einar Risvik (Nofima), Tom Victor Gausdal (Strand), Wenche Andersen (TV2), Kari Innerå (BA53), Frode Selvaag (Ryfylkekokken), Roar Hildonen (To Rom og Kjøkken), og Gunnar Nagell Dahl (Fylkesmannen i Hordaland).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS