Hennig Olsen lanserer fem nye isvarianter i høst (Foto: Hennig Olsen)
Hennig Olsen lanserer fem nye isvarianter i høst (Foto: Hennig Olsen)

Iskalde høstnyheter

Denne høsten kan Hennig-Olsens friste med Norges første Halloween-iskrem, Sørlandsis i to nye smaker, Inspira hasselnøttis og rød julebrusis.

Publisert

Nordmenn er i verdenstoppen i iskremspising, og de som tror is er noe vi spiser bare når det er sol og sommer, tar skammelig feil.

– Vi spiser faktisk iskrem hele året i Norge, og nå er vårt tradisjonelle julesortiment med multeis, riskrem og karamellpudding tilbake i isdisken. I tillegg lanserer vi fem nye produkter, forteller adm. direktør Paal Hennig-Olsen.

Sørlandsis med ny smak

Nordmenn kjøpte i fjor hele 8,3 millioner liter av dessertis-serien Sørlandsis. Nå lanseres to nye smaker, og den ene, Sørlands Duo, er helt uten tilsatt sukker. Dette er også den eneste varianten med vanilje og sjokolade i samme boks.

Den andre varianten heter Cookies Limited edition og inneholder kakebiter, kanel og kardemomme.

Egen is til Halloween

Stadig flere nordmenn tar del i feiringen av Halloween. Isabella Halloween er Hennig Olsen første halloween variant. Her får du en 10-pk. fløteis med oransje sjokoladovertrekk og appelsinsmak.

Julebrus-is

Nå kan du dessuten finne fjorårets brune julebrus-is side om side med nyheten rød julebrus-is i isdisken. Er det brun eller rød julebrus-is som er nordmenns favoritt?

– Vi lar forbruker bestemme hva som er den riktige fargen og smaken på julebrus-isen, og gleder oss til å få folkets mening, sier Paal Hennig-Olsen.

Inspira Premium

Dessuten kommer dessertisen Inspira, som er en serie med ekstra mange biter og sauser. Her får du en smakskombinasjon av premium iskrem, fyldig nougatkrem og røstede hasselnøtter.

(Pressemelding)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca