2. november arrangeres Rakfiskens dag.
2. november arrangeres Rakfiskens dag.

Lanserer «Rakfiskens dag»

Rakfiskvenn.no lanserer «Rakfiskens dag». Samtidig ønsker de også å lage en oversikt over hvilke restauranter i Norge som serverer rakfisk. Kom gjerne med tips.

Illustrasjonsfoto:

Nå blir det en merkedag som setter søkelyset på rakfisk som nasjonalklenodium og delikatesse.

Dette blir en årlig markering den første lørdagen i november – i 2024 lørdag 2. november.

Informasjon og inspirasjon til rakfiskens fremme

Rakfisk på dagsorden.
Rakfisk på dagsorden.

– På Rakfiskvenn.no skal vi formidle informasjon og inspirasjon til rakfiskens fremme. Flere tiltak er underveis. Det vil blant annet bli en oversikt over hvilke spisesteder som serverer rakfisk - forrett og/eller hovedrett – på landsbasis, men kanskje spesielt i Oslo. Årets sesong er i gang og vi vil bidra med informasjon og inspirasjon. Er du nybegynner, erfaren eller innbarket entusiast – det skal være tilbud til alle, skriver Reidar Dieserud hos Rakfiskvenn.no i en melding.

Vil ha en oversikt over hvilke restauranter som serverer rakfisk

Rakfiskvenn.no ønsker å lage en oversikt over hvilke restauranter i Norge som serverer rakfisk.
Rakfiskvenn.no ønsker å lage en oversikt over hvilke restauranter i Norge som serverer rakfisk.

Dieserud og Rakfiskvenn.no ønsker nå å lage en oversikt over hvilke restauranter i Norge som serverer rakfisk.

Vi ønsker å lage en oversikt over hvilke restauranter som serverer rakfisk, forrett, eller enda bedre; hovedrett, sier Dieserud.

Hvis noen har tips, send dem til Reidar Dieserud på epost: reidar@rakfiskvenn.no

Her kan du følge Rakfiskvenn på Facebook.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS