
Ny familierestaurant i Trysilfjellet
Torsdag 12. november åpner Djaki Shefked og Anett March en ny pastarestaurant i Trysilfjellet.
Her vil det bli servert pasta i mange spennende varianter, og det vil bli både lunsj- og middagsmeny. Restauranten ligger i Torggata, vegg i vegg med Happy faces og Skipuben. Det vil bli søkelys på gode råvarer og retter hentet og inspirert fra det italienske kjøkken, og det vil i hovedsak bli brukt fersk pasta fra Italia i rettene.
Bred erfaring innen service og mat

Sammen har Shefked og March bred erfaring innen service- og matbransjen, og gleder seg veldig til å åpne egen restaurant.
– Vi håper å bli et tilbud som passer hele familien, og for alle som er på farten i bakken, enten det er på sykkel eller ski, sier de sprudlende damene.
Dette er gründerne
March er opprinnelig fra Tyskland og har 20 års erfaring i restaurantbransjen. Hun har arbeidet i Trysil siden 2007, der hun har vært med på oppstart av fem hoteller. Hennes ansvarsoppgaver har vært alt fra servitør, restaurantsjef og F&B-manager for begge Radisson Blu-hotellene i Trysil.
Shefked kommer fra Bulgaria og har 15 års erfaring fra restaurantbransjen. Hun har jobbet som kokk i Trysil siden oppstarten av Radisson Blu i 2008. Der var hun og hennes italienske mann ansvarlige for LaPiazza, en pizzarestaurant med italiensk konsept. Hun har de siste årene jobbet som kjøkkensjef på Big Horn og Kveik.