Egil Brevik (til venstre) er en av foredragsholderne på StorkjøkkenForum 2017, der han skal snakke om 1-2-3 Server på Oslo Universitetssykehus (bildet). Her sammen med Lars Thomassen og Johanne Pareliussen. (Foto: Morten Holt, arkiv)
Egil Brevik (til venstre) er en av foredragsholderne på StorkjøkkenForum 2017, der han skal snakke om 1-2-3 Server på Oslo Universitetssykehus (bildet). Her sammen med Lars Thomassen og Johanne Pareliussen. (Foto: Morten Holt, arkiv)

StorkjøkkenForum 2017 i Sandefjord

StorkjøkkenForum – som i alle år er drevet frem og organisert av Cato Helgesen, arrangeres på Scandic Park Sandefjord fra 25. til 27. januar 2017.

Publisert
Egil Brevik er en av foredragsholderne. (Foto: Morten Holt, arkiv)
Egil Brevik er en av foredragsholderne. (Foto: Morten Holt, arkiv)

Dette er årets temaer:

«Våg å være leder – bli tryggere og tydeligere i din rolle»

«Stortingets kjøkken – en spennende arbeidsplass»

«Stemmen avslører deg – bruk den effektivt»

«Norsk frukt og grønnsaker, alltid best?»

«Kommunalt kjøkken – privat drift»

«Fremtidens mat på sykehus»

«Ny dag – nye nederlag..»

Foredragsholderne

Seminaret StorkjøkkenForum er per i dag det forumet i Norge som samler flest deltakere fra offentlig sektor. I januar 2017 er følgende foredragsholdere meldt til StorkjøkkenForum:

Jan Bjørneboe (seniorrådgiver, ISS)

Oddvar Johnsen (konsulent)

Sissel Kværnes (seksjonsleder, Stortingets kjøkken)

Torbjørn Billing (kostøkonom, Bama trading)

Halvor Haukerud (Motarbeider.no)

Egil Brevik (kjøkkensjef, Oslo Universitetssykehus, avdeling Ullevål)

Janne Nordahl (daglig leder Vefsn samdriftskjøkken)

Cato Helgesen (StorkjøkkenForum)

Påmeldingsfristen er 19. januar. Påmelding til [email protected]

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her