Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Etterlyser deltakere til pizza-NM

7. og 8. februar arrangeres Norgesmesterskap i Pizza på Smak 2017, og siste frist for å melde seg på er allerede 1. desember.

Publisert

Her får Norges beste pizzabakere en gyllen mulighet til å vise sine kunster, og arrangøren vil gjerne ha enda flere påmeldinger fra kokker, bakere, pizzakokker og lærlinger.

Mette Løfblad fra kokkemesterlauget i Oslo. som er teknisk arrangør for pizza-NM på Smak 2017. (Foto: Kvitebjørn Foto)

Amerikansk og italiensk

Under forrige Smak-messe i 2014 ble det kåret en nasjonal pizzamester. Da konkurrerte alle i en klasse. Nyheten denne gang er at det nå skal konkurreres i to klasser og om en NM-tittel i hver klasse.

Tykkbunnet amerikansk pizza har i mange år vært svært populært i Norge. Nå ser vi at interessen for tynnbunnet italiensk pizza øker markant, og da er det også naturlig at vi tilpasser NM-konkurransen til det, fremhever Mette Løfblad fra kokkemesterlauget i Oslo. som er teknisk arrangør av mesterskapet.

Vinneren til Pizza World Championship

– Hvorfor bør man melde seg på NM i pizza?

– Det er en morsom konkurranse der man får testet sine pizzakunnskaper og sin beste pizzaoppskrift. I tillegg får deltakerne tilbakemeldinger fra proffe dommere. Vinneren av hver klasse får dessuten en tur og deltagelse i Pizza World Championship 2017, 8. til 10. mai 2017 i Parma i Italia, til en verdi av kr 15.000, sier prosjektleder for SMAK 2017, Torill Engelberg.

– Vær kreativ, og ha tro på din beste pizza, råder Mette Løfblad. (Foto: Colourbox.com)

– Hva betyr det å vinne et slikt mesterskap?

– Vinnerne får masse heder og ære, en vandrepokal og det er potensielt god markedsføring for den som deltar og stedet man jobber for, sier hun.

Siste frist 1. desember

Det er fortsatt mulig å melde seg på konkurransen, men vær rask, siste frist for å melde seg på er allerede 1. desember.

– Vi oppfordrer alle profesjonelle pizzabakere til å melde seg på, og være med å konkurrere om en NM-tittel når bransjen samles på Smak 2017, sier Engelberg.

Mette Løfblads beste råd til de som skal delta er følgende; – Vær kreativ, og ha tro på din beste pizza, råder hun.

Meld deg på NM i pizza her.

Her finner du oversikten over alle konkurransene som skal arrangeres på Smak 2017.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS