Nyansettelser i Aivo Norge

Aivo Norge er en en leverandør av virksomhetsstøtte og -tjenester for planlegging av måltider innenfor restaurant og storkjøkken. Nå ansettes to nye virksomhetskonsulenter.

Publisert

Camilla Skøien Tillung (37)

Skøien Tillung har abeidet som kokk og kvalitetsrådgiver på Diakonhjemmet Sykehus i Oslo i 15 år.

Christian Hjemaas.
Christian Hjemaas.

Hun har flere års erfaring med Aivos programvare, og er til daglig å finne på Aivo Norges kontor i Trondheim, der hun er bosatt. Hovedarbeidsoppgaver er våre kunders store og små supportærender, hun kommer også gjennomføre noe konsultasjon og opplæring i Aivo.

Christian Hjemaas (38)

Hjemaas er kokk, som opprinnelig kommer fra Fauske og nå bosatt i Trondheim. Hjemaas har tidligere jobbet både som kokk og assisterende kjøkkensjef ved Silurveien Produksjonskjøkken i Oslo, hvor den daglige driften av Aivo inngikk i arbeidsoppgavene.

I Aivo Norge vil Hjemaas som virksomhetskonsulent ha oppdrag i form av konsultatasjoner og opplæring hos våre kunder i hele landet.

Aivo Norge

Aivo Norge er en del av Mashiekonsernet og er Nordens ledende leverandør av virksomhetsstøtte og -tjenester for planlegging av måltider innenfor restaurant og storkjøkken.

«Med årene har Aivo blitt mer og mer delaktig i lokale utviklingsprosjekter i hele landet. Dette er en konsekvens av innføring av Aivos programvare i kjøkkenet. De administrative funksjoner i et kjøkken kan utføres mer rasjonelt ved hjelp av Aivo. Det å opprettholde og videreutvikle kvaliteten krever mindre ressurser når man benytter Aivo-systemet. Vi vil med rekrutteringen av ytterligere to medarbeidere være i stand til å møte markedets økte krav til prosjektbasert bistand», heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Camilla Skøien Tillung.
Camilla Skøien Tillung.
Powered by Labrador CMS