Årets nyutdannede sommelierer på Norsk Sommelier Utdannelse i Oslo. Bak fra venstre Tuva Karoline Sæther, Tom Erik Ryen, Espen Bjørkheim, Dag Skaug, Henning Olsen, Andreas Karlsen og Ken Engebretsen (eier). Foran fra venstre Nina Deberitz (driftskoordinator), Elise Rove, Anne Marie Backlund, Anita Øygard, Rita Helen Nilsen, Anita Tømmerdal, Ida Pettersen, Phillip Krøger Hallvig, Milan Shree Karki. Sittende aller fremst Mari Dale og Samuele Merlin. (Foto: NSU)

Nyutdannede norske sommelierer


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS