Nytt varemerke lanserer neste generasjons betalingsløsninger

De nordiske varemerkene KDR (Norge), OpenSolution (Sverige), og Finnpos (Finland) har gått sammen og lanserer nå det nye varemerket OPEN.

Publisert

– Det nye varemerket reflekterer vårt tilbud til sluttkunden - innovative og skreddersydde betalingsløsninger som hjelper våre kunder med å planlegge, strukturere og bygge sin fremtid, sier «Country Manager» for OPEN, Robert Franco.

8000 kunder i Norden og Baltikum

Programvaren «KDR Gold» som i dag er et kjent produkt på det norske markedet, vil fortsatt ha posisjon som primærløsning, samtidig som nye produkter vil tilkomme.

OPEN dekker hele verdikjeden innen betaling og er per i dag direkte kontaktpunkt for mer enn 8000 kunder i Norden og Baltikum med totalt 18 000 installasjoner i drift.

Innovativ, stabil og sikker betalingsløsning

– Vi vet at en innovativ, stabil og sikker betalingsløsning kan øke omsetningen - med opptil 30 %, samtidig som den daglige driften forenkles og gir kunden stor verdi og økt velvære på arbeidsplassen.

Med dette i tankene har vi forbedret POS-opplevelsen for å tilpasse oss den raske arbeidshverdagen for sluttbrukeren. Vi er stolte av å si at OPEN stiller med markedets mest komplette produktportefølje innen kasse- og betalingsløsninger, inkludert programvare, maskinvare, kortinnløsning, rapportering, integrasjoner og support», kommenterer Robert Franco i pressemeldingen.

Fornøyd etter testkjøring

– Da vi så hva OPEN hadde utviklet ble vi imponert og vi ville være med inn mot sluttfasen av arbeidet. Vi har gjennom et nært samarbeid testkjørt hele systemet og kunnet finpusse alle funksjoner i dette innovative systemet. I samarbeidet med OPEN har vi hatt muligheten til å påvirke arbeidet og sluttresultatet. De lyttet til oss og var veldig lydhøre ovenfor våre ønsker, sier administrerende direktør for «The Barn» i Gøteborg, Marcus Martinsson.

Norgeslanseringen av varemerket vil finne sted i mars og vi vil om kort også komme med neste generasjons Point-of-sale (POS) løsning til restauranter, servicehandel og rederier.

Les mer om OPEN på Openpos.tech.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca