Bok med lokalmat fra Sogn

«Henjatunet – Mat fra Sogn» er boka for matglade folk som verdsetter lokale råvarer og lokal matproduksjon.

Publisert

Bakgrunnen for boka er å fortelle om tradisjonelle oppskrifter med råvarer fra Norge. Forfatteren har skrevet om framstillingsprosesser og vist flotte bilder av naturen, råvarene og maten.

Boka viser hvordan du kan bygge en merkevare ut fra de ressursene du har tilgjengelig.

Oppskriftene inspirerer til å ta råvarene i bruk akkurat på den tida de er som best og lettest å få tak i, og du får gode tips om drikke til alle rettene.

I tillegg til fortellingen om Henjatunet, finner du omtaler av andre viktige mat- og drikkeprodusenter i Sogn.

Henjatunet – Mat fra Sogn

Forfatter: Åse Kongsvik

Antall sider: 202

Forlag: Gardskjøkkenet forlag.

Pris: 436 kroner

ISBN: 9788230340486

Kan bestilles fra Haugenbok.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca