Nå er «Husholdnings Rom» lansert

Palmer Spirits og tidligere bartender Jesper Høst har lansert «Husholdnings Rom». Dermed er serien komplett.

Publisert

Sammen med «Husholdnings Gin» (lansert høst 2017) og «Husholdnings Vodka» (lansert våren 2018), kan Palmer Spirits nå tilby en fullstendig serie håndverksbrennevin.

– Vi ønsket å skape en serie brennevin av håndverkskvalitet, men til en pris som flytter produktene fra backbaren og ned i batteriet, sier Jesper Høst.

– Det foregår enormt mye innovasjon i brennevinsbransjen i dag, men vi føler at mye verdi i godt brennevin blir borte i innpakning og logistikk. Med «Husholdnings»-serien investerer vi alt vi kan i innholdet, mens vi samtidig jobber hardt for å gjøre resten av prosessen så kostnadseffektiv som mulig, sier Høst.

Se mer om alle husholdningsproduktene under.

«Husholdnings Rom»

Sertifisert økologisk og basert på fair trade melasse fra Paraguay. «Husholdnings Rom» har ligget i ett år på amerikansk eik, og fraværet av kullfiltrering, kaldfiltrering, sukkertilsetning o.l. gir en gressaktig farge med en svært fruktig aroma av bakt sukkerrør, papaya, limezest og et hint vanilje.

Volum: 700 ml

Alkohol: 40 %

Pris horeca: 310 kroner.

Pris: 370 kroner (Vinmonopolet)

«Husholdnings Vodka»

Fransk vinterhvete gir en rund, kremete og naturlig søt vodka uten noen tilsetninger. En fet stil med toner av sitronzest, vanilje og nykvernet sort pepper gjør den egnet i cocktails eller avkjølt for seg selv.

Volum: 700 ml

Alkohol: 37,5 %

Pris horeca: 275,74 kroner.

Pris: 320 kroner (Vinmonopolet)

«Husholdnings Gin»

Oppskriften er utviklet av Jesper Høst i samarbeid med Himkok i Oslo – en sitrusdreven London Dry med toner av einebær, sitrongress, koriander, cassia og kardemomme.

– Vi ønsket en anvendelig stil som lar konsumenten avgjøre hvordan best å nyte ginen. Dette er ikke en «one trick pony-gin», men ren, frisk og miksbar, sier Høst. «Husholdnings Gin» er destillert på Himkok.

Volum: 700 ml

Alkohol: 38 %

Pris horeca: 295,90 kroner.

Pris: 350 kroner (Vinmonopolet)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS