Norges første vin i slim-can med pantemerking

Palmer Group på Lysaker lanserer Riesling to go fra 3. mai. Dette er Norges første vin på aluminiumsboks med pantemerking i fulldistribusjon via Vinmonopolet. 

Publisert

«Vi produsenter har også et ansvar for miljøet, så vi er stolte av vårt nye produkt. Vi tror at fremtiden ligger i miljøsmart emballasje, og ikke minst pantemerking. Så at vi kan få være en del av dette er veldig stas. Vi er svært stolte over å levere en Riesling i boks som kan pantes til 2 kroner, og som er med på å redusere utslipp ved transport. Innholdet i boksen er som navnet tilsier, Riesling med druer fra flotte Rheinhessen», heter det i en pressemelding fra Palmer Group.

«Palmer Group vant anbud om å levere vin i aluminiumcan, og vi ønsket å innvie dette i vår portefølje som en egen merkevare, og valgte derfor å stå som produsent for produktet. Vi har hatt tett dialog med Infinitum under utvikling av boksen for å forsikre oss at vi leverer et produkt som tilfredsstiller kravene for panteordningen, og gjør det enkelt for forbrukeren å gjenvinne. Fordelen med en aluminiumsboks er at mange forbrukere allerede er godt kjent med panteordning på bokser», heter det videre i meldingen.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS