Illustrasjonsfoto: Morten Holt
Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Best i Norsk Kundebarometer 2019

154 selskaper er vurdert i Norsk Kundebarometer 2019. Vinmonopolet gjør det aller best av selskapene som har tilknytning til mat- og drikkebransjen med sin femteplass. Også Hurtigruten gjør det bra – med en 23. plass. Nordic Choice Hotels er beste rene hotellselskap, på 44. plass.

Publisert

Hvert år gjennomfører Handelshøyskolen BI undersøkelsen Norsk Kundebarometer. 6000 norske forbrukere har avgitt sin mening om over 150 ulike bedrifter i rundt 30 ulike bransjer.

Nordic Choice best i hotellbransjen

For sjuende år på rad er Nordic Choice Hotels gjestenes favoritt i hotellbransjen. Hotellkonsernet oppnår fire stjerner i undersøkelsen Norsk Kundebarometer, som eneste hotellkonsern. Likevel, selskapet er helt nede på 44. plass av de 154 som er vurdert. Volvo er aller best, foran Toyota og Flytoget. Aller nederst ligger Bunnpris og Get.

– Vi er et konsern med tre forskjellige hotellkjeder og en samling av frittstående hoteller, noe som gjør at vi kan tilby hver enkelt reisende en opplevelse som passer for dem, kommenterer administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Se hele listen her

Fire stjerner

Hotellselskapet er det eneste i sin bransje som oppnår fire stjerner i Norsk Kundebarometer, noe som tilsier «svært fornøyde kunder», ifølge undersøkelsens indeksmetode.

Hurtigruten er nummer 23 på Norsk Kundebarometer 2019. (Foto: Carsten Pedersen/Hurtigruten, arkiv)
Hurtigruten er nummer 23 på Norsk Kundebarometer 2019. (Foto: Carsten Pedersen/Hurtigruten, arkiv)

Satsing på bedriftskultur og bærekraftige hotellopplevelser kjennetegner hotellkonsernets fokusområder gjennom mange år. Både ratingen i Norsk Kundebarometer, The Hunt-pris som årets HR-avdeling i Norge, bransjeleder i medarbeiderundersøkelsen Great Place To Work og kundenes anerkjennelse som bransjens beste i Sustainable Brand Index viser at arbeidet bærer frukter.

Under finner du noen utvalgte på listen.

1) Volvo

2) Toyota

3) Flytoget

5) Vinmonopolet

23) Hurtigruten

34) Color Line

44) Nordic Choice Hotels

45) Meny

62) Fjord1

68) Thon Hotels

73) Kiwi

80) Radisson Blu

81) Scandic Hotels

90) Norwegian

99) Spar

102) SAS

107) Widerøe

108) Rema 1000

112) Coop Mega

121) Deli de Luca

153) Bunnpris

Se hele listen her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS