Musserende rosévin til sommermaten

Mionetto lanserer en frisk musserende rosévin, egnet til sommermat og varme sommerdager.

Publisert

– Nordmenn fikk virkelig øynene opp for rosévin og musserende for noen år siden. Nå har vinene fått en tydelig posisjon, og blir gjerne forbundet med sol og lystbetonte anledninger. En kombinasjon av musserende og rosévin er beste fra to verdener når man ønsker noe friskt og tørt i glasset, forteller Thomas Nalum-Utaker i Henkell & Co. Norge.

Den kan nytes både alene, som aperitiff, til skalldyr eller til lette sommerklassikere som spekemat, ost og friske salater.

Vinen lanseres på det norske markedet 4. mai.

Mionetto Rosé Extra Dry

Land/distrikt: Italia/Veneto.

Druer: Raboso (70 %) og Lagrein (30 %).

Pris: 110 kroner.

Varenr: 1279901 (Vinmonopolet).

Norsk importør: Henkell-Norge.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her