Petronella fra O.P. Andersson

Petronella, som er oppkalt etter O.P. Andersons kone, Petronella Charlotta Rosenhoff, er lansert i Norge.

Publisert

Dette er en økologisk, krydret eple-snaps, med innslag av karve, anis og fennikel. Den har noe lavere alkoholprosent enn O.P. Anderson Original, og ligger på 30 % ABV. O.P. Petronella serveres med fordel lett avkjølt som en snaps eller i drinker.

Petronella er tilgjengelig i både 35 cl og 70 cl flaske.

Petronella-drink med milkshakefølelse

Denne drinken er som en blanding mellom en milkshake og en marguerita, med innslag av pære og frisk lime.

Ingredienser (en drink):

* 40 ml O.P. Anderson Petronella

* 60 ml pærepuré (alt. kjøp konserverte pærer på boks og miks til puré)

* 30 ml limejuice

* 25 ml sukkerlake

* 1 teskje tyrkisk yoghurt

Fremgangsmåte: 1. Miks alle ingrediensene med stavmikser eller i blender. 2. Legg noen isbiter i valgfritt glass og hell over det du har mikset. 3. Pynt med ett par pæreskiver.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS