Lars Erik Vesterdal til Bama Storkjøkken

Lars Erik Vesterdal blir ny produktansvarlig for Køltzow-kategorien hos Bama Storkjøkken avdeling Trondheim. Vesterdal tiltrer stillingen mandag 18. september.

Publisert
Lars Erik Vesterdal til Bama. (Foto: Privat)
Lars Erik Vesterdal til Bama. (Foto: Privat)

Vesterdal er en kjent kokkeprofil i Trondheim og også nasjonalt, med bakgrunn fra blant annet Rica Nidelven (nå Scandic Nidelven) og Nordøst Food & Cocktails i Trondheim. Han har ved flere anledninger også sittet i delfinalejuryen i Det Norske Måltid.

Ansvar for sjømat- og viltsatsing

Lars Erik Vesterdal skal ha ansvaret for å drive og videreutvikle Bama Storkjøkkens sjømat- og viltsatsning i Midt-Norge.

Dette området representerer i dag cirka en tredjedel av Bama Storkjøkkens omsetning.

– Vil gi Bama Storkjøkken et løft

– Vesterdal er en kjent profil i bransjen og vi er veldig glade for å få han med på laget. Hans relasjoner og kontaktnett til både kunder og leverandørindustrien, og spesielt Bamas strategiske samarbeidspartner Insula, vil gi Bama Storkjøkken et skikkelig løft videre, sier daglig leder i Bama Storkjøkken Trondheim, Stein Gunnar Nilsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her