Geir Skeie. (Arkivfoto: Morten Holt)

Skeies nye suksesskonsept i Sandefjord

Sammen med Kristoffer Halvorsen, Hege og Steven Bassili er Geir Skeie i ferd med å åpne et nytt samlingsted i Sandefjord. Det ser ut til å bli en kjempesuksess.

Publisert

Huset heter stedet (tidligere Mathuset Solvold) som skal være et slags moderne grendehus for byens beboere i Sandefjord. Her skal du kunne komme som du er og finne en krok der du kan innta et måltid eller ta et glass vin alene eller sammen med andre. Det skal også være mulig for barna å grille marshmallows i peisen, om de vil.

For å skape engasjement rundt Huset, har driverne valgt å invitere byens innbyggere til å delta på eiersiden, forteller Sandefjords Blad.

De kan også fortelle at det ble lagt ut 50 aksjer for salg 22. september og etter bare noen få dager var alle solgt. Nå er det ikke lenger noen aksjer å få kjøpt. Folk står til og med på venteliste, får vi vite.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS