Rasmus Johnsen Skoglund vant sølv i VM i tapas 2018. (Arkivfoto: Morten Holt)

Sølv i VM i tapas

Rasmus Johnsen Skoglund endte onsdag denne uka på sølvplass i VM i tapas i Valladolid i Spania.

Publisert
Rasmus Johnsen Skoglund med sølv i VM i tapas i Spania. (Foto: Privat)

Norge har hevdet seg meget bra i de to siste utgavene av tapas-VM. I fjor vant Øyvind Bøe Dalelv.

Les også: Øyvind Bøe Dalelv vant VM i tapas 2017

Rasmus Johnsen Skoglund. (Foto: Morten Holt)

Til Spania med skreirogn fra Lofoten

Rasmus Johnsen Skoglund (28), som kommer fra Bodø, og som vant Arktisk kokk i 2012 og tok bronse i Årets kokk 2017, deltok i VM i tapas med urnorske retter, bestående av blant annet røkt skreirogn fra Lofoten, potetlefse og rømme.

I fjor vant Bøe Dalelv, for øvrig også fra Bodø, med tørrfisk.

Dette serverte Rasmus Johnsen Skoglund i tapas-VM 2018. (Foto: Privat)

Saken fortsetter under bildet

Spaniadirektør i Sjømatrådet Bjørn-Erik Stabell sammen med verdensmester i tapas i 2017, Øyvind Bøe Dalelv, er fornøyd med den norske innsatsen i tapas-VM. (Foto: Privat)

Her kan du lese mer om Årets kokk 2017

Gull til New Zealand

New Zealands deltaker, Shuyun Chen, tok gullet i 2018-utgaven. Han serverte blant annet tunfiskrull og syltede grønnsaker.

Ecuadors deltaker kom på bronseplass. Ellers fikk Japan en trøstepremie for «beste tapaskonsept», USA trøstepremie for «mest grensesprengende» og Portugal trøstepremie for «mest tradisjonelle».

Totalt var det 14 deltakere med i tapas-VM 2018.

Her kan du lese mer om Rasmus Johnsen Skoglund (sak publisert 2017)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS