Illustrasjonsfoto: Morten Holt
Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Velkommen til de norske paviljongene på Anuga

Norge har aldri vært sterkere representert på Anuga, verdens største og mest internasjonale mat- og drikkevaremesse. To nasjonale paviljonger og 27 utstillere skal vise frem Norge.

Publisert

Anuga 2019 arrangeres fra 5. til 9. oktober på Koelnmesse i Köln i Tyskland.

– Vi stiller med to nasjonale paviljonger og hele 27 utstillere som skal vise frem et utrolig bredt og spennende produktspekter fra Norge. I år deltar vi også på Culinary Stage med Lofoten-kokken Frida Haugen Utne på laget, melder Gisela Wiese-Hansen hos Norsk-Tysk Handelskammer.

Satsingen på Anuga er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk-Tysk Handelskammer og Innovasjon Norge.

Dette er de norske utstillerne

Følgende er med på Fine Food-paviljongen i hall 10.2 stand A68/B69.

North Sea Salt Works, TINE, Frøya Salmon, Mills, Coldwater Prawns of Norway, Havfruene, Grieg Suites, Lofoten Seaweed, Den sorte Havre, Baxt, Norsk Taredyrkerforening og Spekebua.

Følgende er med på Drinks-paviljongen i hall 8.1 stand D100/108:

Frida Haugen Utne. (Foto: Norsk-Tysk Handelskammer/privat)
Frida Haugen Utne. (Foto: Norsk-Tysk Handelskammer/privat)

Arcus, Berentsens, «World’s Northmost» med Mack, Svalbard bryggeri og Aurora Spirits, Lofotpils, Lofoten Arctic Water, Oss Craft Distillery, Tørst, Stolt Bryggeri, Snåsavann, Norwegian Energy, Inderøy Brenneri, Fjording og Myken destilleri.

Skal vise verden norsk mat på Culinary Stage

I år skal også Norge delta i det kulinariske kokkeshowet Culinary Stage tirsdag 8. oktober med tittelen «Culinary Fusion from Norway = Powered by Nature».

Frida Haugen Utne er norsk deltaker.

Les intervju med kokken Frida her.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca