Norges første kjøkkenmaskin med wifi

Supercook er den første kjøkkenmaskinen i Norge som er knyttet til wifi, slik at du kan laste ned oppskriftene fra appen direkte til maskinen.

Publisert

– Vi har nylig lansert Supercook i Norge. Responsen har så langt vært veldig god og vi gleder oss til å presentere maskinen også for horecabransjen. Vi ser for oss at Supercook kan være en god medhjelper i kjøkkenet hos den erfarne kokken, melder Jessica Bollnert hos Supercook Scandinavia.

– For «hobbykokken» fungerer Supercook mer som en inspirasjons kilde som ikke bare kommer opp med ideer, men som også konkret tar deg gjennom oppskriften trinn for trinn, melder hun videre,

13 funksjoner i én maskin

«Supercook er den første kjøkkenmaskinen i Norge som er knyttet til wifi, slik at du kan laste ned oppskriftene fra appen direkte til maskinen. Deretter er det bare å følge anvisningene på displayet. Med et tastetrykk kan den koke, dampe, emulgere, hakke, rive, kverne, mikse, knuse is og frosne bær, elte deig mm», heter det i en pressemelding.

– 13 funksjoner i én maskin gjør moderne matlaging mye enklere. Du kan kvitte deg med mange andre dingser du har i skapet. I Norge er det ikke så vanlig med slike maskiner, men i Europa blir det stadig mer utbredt, melder Bollnert.

Maskinen er utviklet i Tyskland og produseres nå i Kina.

Distributør: Branch Group AS.

Pris: 9990 kroner

Les mer på Supercook.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her