NM-vinner Tommy Øshagen liker seg ute i naturen. (Foto: Privat)
NM-vinner Tommy Øshagen liker seg ute i naturen. (Foto: Privat)

NM-vinner skriver for Jakt & Fiskes lesere

NM-vinneren fra 1999, Tommy Østhagen, som driver Kreativ Catering, blir ny spaltist i bransjebladet Jakt & Fiske.

Publisert Sist oppdatert

Fra utgave 6 i år tar kokk Tommy Østhagen og fotograf og journalist Audun Aagre over oppgaven med å inspirere alle våre matglade lesere med oppskrifter fra det ville Norge, melder Jakt & Fiske.

Østhagen er oppvokst på Løten i Hedmark (nå Innlandet), og er oppfostret på elgkjøtt, men bedyrer at matinteressen favner bredere enn som så, sier han til magasinet.

Sanker alt!

Foruten å være utdannet kokk, omtaler han seg selv som fisker, soppsanker, pølsemaker og nysgjerrigper.

– Mange vil nok si jeg har et utpreget sanke-gen, samtidig står fiskeinteressen sterkt, sier Østhagen, som ofte fyller bagasjerommet på bilen sin med nysanket sopp.

Les hele saken her

Disse har vunnet NM i kokkekunst

1990: Bent Stiansen

1991: Odd Ivar Solvold

1992: Palle Jørgensen

1993: Odd Ivar Solvold

1994: Odd Ivar Solvold

1995: Trond Moi

1996: Trond Moi

1997: Trond Moi

1998: Beathe Hals

1999: Tommy Østhagen

2000: Erling Sundal

2001: Ole Erik Løkken

2002: Roger Malmin

2003: Geir Skeie

2004: Bjørn Cameron Alexander

2005: Erling Sundal

2006: Gunnar Hvarnes

2007: Gunnar Hvarnes

2008: Alexander Østli Berg

2009: Halvar Ellingsen

2010: Ørjan Johannessen

2011: Christian André Pettersen

2012: Thomas Johansen Borgan

2013: Fredrik Log

2014: Christian André Pettersen

2015: Kåre-André Hjartholm

2016: Øyvind Bøe Dalelv

2017: Kjell Patrick Ørmen Johnsen

2018: Håvard Werkland

(fra 2018 hvert andre år)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca