Nitrokaffe på boks

Nitrokaffe har boblet frem som den største kaffetrenden i USA de siste to årene. Nå er nitrokaffe tilgjengelig i det norske markedet.

Publisert

Dette er en drikk som gir deg en helt ny kaffeopplevelse; kald kaffe med masse smak og fyldig konsistens.Enkelt fortalt er dette kaldbrygget kaffe som er tilsatt nitrogen. Dette må ikke forveksles med iskaffe som brygges varm, og deretter kjøles ned. Kaldbrygget kaffe brygges kald – derav navnet – noe som fremhever de søtlige aromaene i kaffen. Siden det må brukes mer kaffe under bryggingen, som i seg selv tar mye lenger tid enn om du tilbereder vanlig kaffe, får du også en kaffe med mer «trøkk». Den blir rett og slett sterkere, og har et høyere koffeininnhold. Det gjør den egnet som en liten energiinnsprøytning før en treningsøkt, men for mange holder det mer enn nok at den gir en leskende og forfriskende smaksopplevelse.

Nitrogenet tilsettes under tappingen, og bidrar til å gi kaffen en kremet konsistens med skum.

Kaldbrygget nitrokaffe på boks lanseres som en variant i Coffee of the World-serien.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS