Illustrasjonsfoto: Visit Innherred
Illustrasjonsfoto: Visit Innherred

Nytt konsept på Innherred: Gyldne Øyeblikk

Tjenestenavet Visit Innherred lanserer i disse dager konseptet «Gyldne Øyeblikk» Det hele dreier seg om en totalpakke med opplevelser i tilknytning til større arrangement.

Publisert

– Konseptet har sitt utspring i et behov i markedet, for alt fra ledsagerturer til ulike utflukter, aktiviteter og middagspakker i tilknytning til store arrangementer i regionen, sier Christina Hedin, som er koordinator i Tjenestenavet Visit Innherred, i en pressemelding.

Christina Hedin, koordinator i Tjenestenavet Visit Innherred .
Christina Hedin, koordinator i Tjenestenavet Visit Innherred .

– Sammen med våre samarbeidspartnere skreddersyr vi gode løsninger for et hvert arrangement. Det er tidkrevende å sette sammen, og håndtere påmeldinger til et slikt arrangement dersom du ikke er vant med det. Tjenestenavet Visit Innherred kjenner aktørene og har gjort dette før i form av leveranse til flere arrangement, blant annet NorgesCup i gold på Stiklestad Golfklubb, fortsetter Hedin.

Kunnskap og verktøy

– Vi har både kunnskap, tid og verktøyene som trengs for å sørge for en sikker gjennomføring, sier Hedin og fortsetter; – Tjenestenavet Visit Innherred skreddersyr totalpakker. Vi tar all jobben, fra A til Å. Alt arrangørene av hovedeventet trenger å gjøre er å spre informasjon vi lager, til sine deltakere.

Hedin forteller at de har ferdige pakkeforslag, men at de også setter sammen opplegg ut fra kundens ønsker.

– Vi skaper alt fra «kreative gylne øyeblikk» til «aktive og actionfylte gylne øyeblikk», noe for en hver smak og målgruppe med andre ord. Ja, også tar vi jo alt det praktiske med bedriftene, guidene, busselskap osv. Arrangøren får overlevert det de trenger av informasjonstekster til web og andre infokanaler, mens vi håndterer bookingen, sier Hedin i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS